Hva er fordelene med memory foam hundeseng?

Hun som tråkker i memoryfoamed.

Alle med hund vil det beste for sine hunder når det kommer til komfort og helse. Søvn er veldig viktig for god helse, forebygging av stress, sykdom og atferdsproblemer. De fleste hunder trenger mellom 12-18 timer søvn i døgnet. Valper har et søvnbehov på opptil 20 timer i døgnet.

Når hunder blir eldre er det mange som utvikler artrose, noe som kan gjøre det vanskelig for dem å få en god natts søvn. Andre hunder har problemer med hofter og ledd som sover urolig på en vanlig hundeseng, og blir stive og vonde i leddene når de reiser seg opp. Velg en hundeseng som kan bidra til å redusere plagene. 

Memory foam er kjent for sin evne til å tilpasse seg, og forme seg etter kroppen. Når hunden din legger seg ned på en memory foam hundeseng, vil madrassen tilpasse seg hunden og gi en ekstra støttende og avlastende overflate. Dette kan bidra til å redusere press på leddene, gi bedre søvnkvalitet og forhindre press på såre områder på kroppen.

Memory foam er et like godt valg til friske hunder for å gi økt søvnkvalitet og en bedre nattesøvn. Har du en aktiv hund, jakthund, agility eller andre sportshunder, kan sengen bidra til at hundene lettere får slappet av i muskulaturen, gir slipp på spenninger og fortere finner roen.

Er du på utkikk etter en ortopedisk hundeseng i et luksuriøst design, da er ComfyRug Original en hundeseng som er verdt å vurdere! 

 

Kjøp teppene våre her.

Tilbake til bloggen

Kjøp produktene våre her