Ambassadører

Vi er stolte av å samarbeide med flere flotte hunder og deres hundeeiere. For oss er det viktig å få vist frem produktene våre til alle våre nåværende og fremtidige kunder på en god og realistisk måte. 
Hva ser vi etter når vi velger nye ambassadører? 
  • Du elsker hunden din som har sin egen profil på sosiale medier
  • Hunden din har mange følgere
  • Du elsker å ta bilder/videoer og innhold som vi kan bruke i markedsføring av våre produkter
  • Du deler hyppig innlegg og tagger oss når våre produkter promoteres
Vi er veldig takknemlige for alle våre flotte ambassadører. Dere gjør oss bedre! 
Våre hundepartnere er viktige for oss, og vi vil gjerne introdusere dere for noen av dem! 

@leomaltipo0
Leo er en livsglad maltipoo på 3kg. Han er liten i størrelse, men med mye personlighet. Han elsker alt og alle, og har hele tiden gått ut i verden med stor frimodighet og nysgjerrighet. Leo er også utrolig snill og elsker å kose. Han legger seg fort ned på ryggen foran hvem som helst og håper på litt kos på magen. Når det er dårlig vær ute, er det best å kose seg inne på tepper. 
Følg Leo på Instagram 
 
@max_the_corgicardigan
Max er en 1 år gammel Corgi Cardigan som elsker lek, kos og er med på alt. Han er utrolig smart og finner på mye sprell. 
Følg Max på Instagram
@cavalier_zelda
Zelda er 3 år og bor på Askøy utenfor Bergen. Hun er en glad og aktiv hund. Det hun liker aller best er å gå turer, leke med hundevenner og bli med familien på camping. 
Følg Zelda på Instagram
 
@alvinmalteser
Alvin er en Malteser på 2,4 kilo som bor i Bø sammen med hundevennen sin Chanel. Chanel er en Chihuahua som er omplassert fra Solplassen. Alvin er 8 år og elsker å gå på skogsturer med familien sin. 
Følg Alvin på Instagram
@buenoandfelix
Bueno er en Jack Russell Terrier og bor i Bergen sammen med sin bror Felix som er en Chihuahua. De liker best å ligge inne på sofan med et teppe når det regner og er kaldt ute. 
Følg Bueno og Felix på Instagram

Sammenleggbart innhold