Logrende komfort for din hund

ComfyRug Original er en innovativ ortopedisk hundeseng med premium memory foam med høy tetthet som gir optimal komfort og avlastning til hunden. Hundesengen har et klassisk og luksuriøst design som blander seg sømløst inn i hjemmet. 

Ulikt andre hundesenger vil ComfyRug Original med sin vakre kunstpels se ut som en naturlig del av rommet det ligger i. Interiørbevisste hundeeiere i norske hjem vil ikke lenger trenge å gjemme vekk hundesengen når gjester kommer over på besøk. Dette er hund og interiør i skjønn harmoni.

Det klassiske teppet kommer i tre forskjellige størrelser som passer enhver hund og ethvert rom. Din hund vil få en fantastisk søvnopplevelse takket være den trykkdempende og langvarige memory foamen, som føles ultramyk. Trekket er vanntett, avtagbart og kan vaskes i vaskemaskinen for enkelt vedlikehold og hygiene. Teppet kommer også med antiskli bunn som forhindrer at teppet beveger seg uønsket.

Premium materiale, kvalitetskonstruert og smarte løsninger gjør at ComfyRug Original skiller seg fra alle andre hundesenger på markedet.

 

HVORFOR VELGE COMFYRUG?

  • Ulikt andre hundesenger, blender ComfyRug Original rett inn i stua
  • 3 ulike størrelser tilgjengelig som passer de fleste hunder
  • Premium memory foam med høy tetthet støtter og avlaster hundens ledd og muskulatur
  • Memory foam-basen er beskyttet med et vanntett underlag
  • Ultra-soft kunstpels-trekk med YKK glidelås for enkelt vedlikehold og vask

Kjøp Norges beste ortopediske hundeseng her.

Tilbake til bloggen

Kjøp produktene våre her