Logrende komfort for din hund

Det ortopedisk hundeteppet med memoryfoam er en innovativ hundeseng som gir full komfort, samtidig som det er et pent teppe. Det moderne og luksuriøse designet gir støtte med ortopedisk hukommelsesskum som bidrar til bedre restitusjon og helse for din hund, samt blander seg sømløst inn i hjemmet.

Ulikt andre hundesenger vil ComfyRug med sin vakre kunstpels se ut som en naturlig del av rommet det ligger i. Interiørbevisste hundeeiere i norske hjem vil ikke lenger trenge å gjemme vekk hundesengen når gjester kommer over på besøk.

Den klassiske sengen kommer i tre forskjellige størrelser som passer enhver hund og ethvert rom. Din hund vil få en fantastisk søvnopplevelse takket være den trykkdempende og langvarige hukommelsesskumbasen (Memory Foam) som føles ultramyk. Trekket er avtagbart og kan vaskes i vaskemaskinen for enkelt vedlikehold og hygiene. Teppet kommer også med antiskli bunn som forhindrer at teppet beveger seg uønsket.

Premium materiale, kvalitetskonstruert og smarte løsninger gjør at ComfyRug skiller seg fra alle andre hundesenger på markedet.

 

HVORFOR VELGE COMFYRUG?

  • Ulikt andre hundesenger, blender ComfyRug rett inn i stua
  • 3 ulike størrelser tilgjengelig som passer de fleste hunder
  • Premium memoryfoam gir støtte til ledd for hunder i alle aldre
  • Hukommelsesskumbasen er beskyttet med et vanntett underlag
  • Ultra-soft kunstpels-trekk med glidelås for enkelt vedlikehold og vask

Kjøp Norges beste ortopediske hundeseng her.

Tilbake til bloggen

Kjøp teppene våre her